Bestill Video i Praksis

Video i Praksis kan kjøpes hos din favorittbokhandel, eller hos en av nettbokhandlene nedenfor.

Du kan kjøpe en EPUB-versjon av boka fra nettbokhandlere som Adlibris, e-bok.no eller Ark.no.

 

Du kan også kjøpe en PDF-versjon av boka fra premierepro.net.

 

Bestill gjerne papirversjonen av boka fra nettbutikken til Haugen Bok

Bestill The Cool Stuff in Premiere Pro

Boka "The Cool Stuff in Premiere Pro" finner du på www.premierepro.net.


Jarles Bøker

Lærebøker

Det finnes mange bøker om video og multimedia, spesielt på utenlandsk. (se liste over anbefalt litteratur). Noen få av dem er gode. Enda færre er tilpasset brukernes behov. På norsk finnes det veldig lite, og mye av det som finnes er utdatert.

 

Video i Praksis

Så hvorfor ikke skrive en bok selv? Etter noen år med undervisning i videoproduksjon fant jeg ut at jeg måtte skrive en lærebok som var tilpasset det som læres bort på høgskolenivå i Norge. Boka Video i Praksis ble en ”instant hit”, og er nå ute i femte utgave på norsk, og er oversatt til svensk.

Video i praksis tar deg fra scratch og opp på et akseptabelt kunnskapsnivå og gjør deg i stand til å lage filmer som proffene. For å få gode ferdigheter må du lage film i tillegg til å lese. Mye film!

 

The Cool Stuff in Premiere Pro

Jeg holder mange kurs i redigering med Adobe Premiere Pro. Det finnes utallige bøker om programmet, og nesten alle tar for seg de grunnleggende teknikkene. Problemet er at disse teknikkene kan læres på kort tid – og uten de tykke bøkene.

På mine grunnkurs får deltakerne bare en tynn ”kokebok”. Det man trenger bøker til er å komme videre – til mer avanserte teknikker og metoder. Slike bøker er det få av, så jeg bestemte meg for å skrive en selv. På engelsk, selvfølgelig, for å nå et større marked. Det ble til The Cool Stuff in Premiere Pro.

Her lærer du avanserte teknikker og smarte måter å jobbe på som vil spare deg for mye teknisk trøbbel, frigjøre tid, gi synlige resultater i filmene dine, og som gjør det kjempekult å redigere. Det er meningen du skal kunne grunnleggende redigering i Premiere Pro fra før for å ha glede av teknikkene. For sikkerhets skyld har jeg puttet inn et tillegg bakerst i boka med et Crash Course som får deg opp og gå på kort tid.

Les mer om The Cool Stuff in Premiere Pro på www.premierepro.net.

 Video i Praksis brukes nå som lærebok på de fleste av landets høgskoler som har video på fagplanen.

Boka er nå i femte utgave.