Klikk på bildene for å se bildegallerier, omtaler og filmsnutter

De flyr for livet

  • Margaret og Sam Norman
  • Solnedgang
  • Pil og bue

Østerdalens Rumba

  • Sverre Halbakken
  • Spellemann

Take-Off

dokumentarfilm

Jeg elsker å jobbe med dokumentarfilm! I tiden jeg var ansatt i NRK var jeg med på å lage mange spennende visuelle historier. Også etter at jeg startet for meg selv har jeg fortsatt å lage dokumentarer, både som fotograf, klipper og som kombinert fotograf/klipper/regissør.

den gode historien

For å lage gode dokumentarfilm må man ha en god historie å fortelle. Har man det, så faller som regel brikkene på plass av seg selv. Har du en god historie, så ta gjerne kontakt med meg. kanskje blir det film av det!

De flyr for Livet

Våren 2006 fullførte jeg mitt foreløpig største dokumentarprosjekt. Fire års opptak ble til en 29 minutters film for NRK Faktor. I filmen "De flyr for Livet" møter vi misjonsflygerne Margaret og Sam Norman, som begge flyr for Mission Aviation Fellowship ( MAF) i DR Kongo. Vi er med på bushflygerkurs i California og møter dem igjen i Kongo, både rett etter de kommer til Kongo og like før de drar hjem etter nesten fire års innsats. Filmen gir et innblikk i det spesielle livet til et spesielt ektepar.

Denne filmen hadde i høyeste grad en god historie, og det var spennende å få lov å fortelle den. 500.000 nordmenn så filmen, selv om det var streik i NRK på sendetidspunktet. En halv million seere uten forhåndsomtale og trailing er ikke dårlig !

Les mer om filmen her - eller se den på NRKs Web-TV

Nytt spennende prosjekt på gang

Nå er jeg i gang med en ny dokumentarfilm! Et langsiktig prosjekt med antatt ferdigstilling i 2013. Kan ikke si så mye ennå, men det blir både varmt, visuelt og interessant!

 


Disse filmene og mange, mange flere har jeg vært involvert i

Rompa Her
Nordens Gribber
Flommen 1995
Østerdalens Rumba
De flyr for livet

 

Se en komplett liste her.

Se "De flyr for livet" på NRKs Web-TV!