INNHOLD I DETTE NYHETSBREVET:

TOMMELSKRIVER (SWAMI GIMMICK)
STEVE BEDWELLS NYE BØKER
BARRY PRICE LECTURE TURNE
JARLE TIL FINLAND

************************************************

TOMMELSKRIVEREN

Har du noen gang prøvd deg på "tankelesning"? Hvis du har det, så vet du hvor sterk effekt det har på legfolk. David Blaine har skapt seg et stort navn i USA blant annet på grunn av sine sterke mental-effekter. Nå kan du også gjøre fantastiske tankeleser- eller tankeoverførings-eksperimenter, og treffe 100% hver gang!

Med en tommelskriver kan du f.eks. be en tilskuer om å tenke på et tall eller et ord mens du tar frem en forseglet konvolutt. Tilskueren nevner et tall, konvolutten åpnes, og inne i konvolutten ligger din forutsigelse. Tilskueren leser den opp, og den stemmer selvfølgelig 100%. (Du kan bomme litt hvis du vil!) Tommelskriveren er kjent som magikerens og mentalistens "best friend" og riktig brukt kan den være en skikkelig "reputation maker". Finn Jon har brukt tommelskriver i mange år med stort hell. Andre ting du kan gjøre er å forutsi hvilket kort de kommer til å velge, navnet på en skuespiller de tenker på etc. Bare din fantasi setter grenser her!

Den tommelskriveren jeg selger kommer fra USA og er definitivt blant de beste på markedet. Mange berømte magikere var med på å utvikle den, og resultatet er en tommelskriver som kan tilpasses alle størrelser av tomler, som er lett å ta umerkelig av og på, og som skriver pålitelig HVER GANG. Denne modellen er laget av klar plastikk. Den ble designet for å sitte godt fast på tommelen din, og tillater en bred, godt leselig skrift. (2mm tykk strek!) Den sikkerheten du føler når du vet at du kan stole på tommelskriveren gjør at du kan sette alle krefter inn på presentasjonen, som jo alltid er det viktigste.

Riktig brukt er den totalt uoppdagelig for tilskuerne.

Kommer med beskrivelse av to rutiner hvor du ser ut til å kunne lese tilskuerens tanker. I tillegg få du en ekstra blyinnsats som gjør det enkelt å skifte bly når det er oppbrukt. Ta en kikk på http://www.leirpoll.com/thumbwriter.htm for å se bilde av den. Vel, egentlig spiller ikke utseendet noen rolle, for det er ikke mulig å oppdage den uansett, hvis du følger rådene i den medfølgende forklaringen.

************************************************

STEVE BEDWELLS NYE HEFTER
Endelig har Steve kommet med to nye hefter. Og gjett om de var verdt å vente på!

IN OVER YOUR HEAD
Dette er en komplett rutine hvor prinsipper fra Slydinis papirballer over hodet kombineres med en fantastisk god taurutine. Solid underholdning fra begynnelse til slutt, og meget gode forklaringer. Denne rutinen er skamrost på Internett, og har laget stor ståhei i USA, blant annet på IBM-kongressen, hvor han fikk stående applaus.

Hvis du elsker god underholdning, så vil du like denne rutinen, selv om du hater rep-triks! Ingen kompliserte grep, bare solid entertainment! En tilskuer som hjelper deg på scenen blir lurt, selv om hele publikum kan se hva som skjer. Likevel blir tilskueren godt behandlet, og er aktiv i utførelsen av trikset.

THICK SCHTICK
Dette er Steve's beskrivelse av et dobbelt kort som hjelpemiddel til å forbedre dine kortgrep radikalt! Dine dobbeltløft, kontroller, forseringer og andre grep vil bli mye lettere å utføre, og du vil få en mye mer avslappet "look" når du utfører disse grepene. I tillegg til de gode tipsene om hvordan du lager et godt dobbelt kort og hvordan du forbedrer din kortteknikk med det, så får du også med noen meget gode kortrutiner. Og selv om de gir inntrykk av at du er meget fingerferdig, så er det hele ikke så vanskelig som det ser ut, takket være det doble kortet.

Skulle ønske jeg hadde kunnet lese denne boken for 15 år siden, da jeg øvde på mine kortkontroller...

Les mer på http://www.leirpoll.com

************************************************

BARRY PRICE LECTURE TURNE
Endelig kommer Barry Price til Skandinavia. Det skjer fra 21 november til midten av desember. Han er en av de aller, aller beste teknikere innenfor close-up som finnes. Han har høstet ros over hele verden for sine lectures og workshops, og nå er han altså på veg til våre land.

Kapasiteter som Toreno og Lennart Green gir ham høyeste karakter, og det sier ikke så lite! Dessuten har han en lang, lang liste med uttalelser fra kjente magikere fra hele verden. Han har også vunnet omtrent det som er av priser i close-up verdenen, og har skrevet noen gode bøker. Min favoritt er "Palming for the Terrified!" (Palmering for den vettskremte!)

Barry gjør sine workshops dagen etter sine lectures. Dette fordi han vet at folk blir så imponert på lecturen at de bare MÅ bli med på workshopen. Originalt, underholdende materiale kombinert med perfekt fingerferdighet blir veldig bra magi! Så legg press på ledelsen i din klubb, og be dem om å booke Barry Price når han kommer fra midten av november til begynnelsen av desember. Og sett av to dager - denne workshopen vil du ikke gå glipp av!

Her er Barry's FORELØPIGE plan

21+22 nov tir/ons Århus

25+25 nov fre/lør Malmö, S

26 nov søn Göteborg

27+28 nov man/tir Oslo, N

30nov+1des tor/fre Bergen, N

04+05 des man/tir Trondheim, N

07+08 des tor/fre Bodø

10+11 des søn/man Stockholm, S Ikke bekreftet

13+14 des ons/tor Helsinki Ikke bekreftet

16+17 des lør/søn Norrköping, S Ikke bekreftet

************************************************

PERFORMING MAGIC FOR CHILDREN
Fikk du med deg denne nyheten fra mitt forrige nyhetsbrev? Svært mange barnetryllere bestilte den forrige gang, og jeg er sikker på at mange flere tryller for barn. I denne boken finner du selvfølgelig mange  barnetriks, men viktigere er det at du kan lese om alle andre aspekter ved det å trylle for barn.

Hva slags triks kan man gjøre? Tryllekunstnerens rolle. Hvordan designe en vellykket akt? Hvordan velge den rette medhjelperen blant barna? Hva trenger barn i forskjellige aldre å få oppleve i et trylleshow? Hvordan unngår man at barna stormer scenen? Hvordan stopper man hecklers? Hva bør man ikke gjøre i barneshow?

Her får du ikke bare tricks, men tanker om hva, hvordan, hvorfor etc rundt barnetrylling. Pluss uvurderlig informasjon om hvordan du bygger opp et barneshow. Den eneste boken du ternger om barnetrylling, og en "must" for alle barneunderholdere!

Les mer på http://www.leirpoll.com

************************************************

Ellers kan jeg fortelle at Rubber Chicken Egg og Card in Mousetrap selger som aldri før, på grunn av annonsene i Linking Ring og Magic. Torsdag reiser jeg til Finland for å opptre og gjøre lecture på en tryllekongress i Korpilampi, så hvis du vil bestille noe, så er det lurt å gjøre det før jeg reiser.

************************************************

Med magiske hilsener fra Jarle.


Back to home page: http://www.leirpoll.com
Contact information

©2009 Jarle Leirpoll

Translate to German, French, Italian, Spanish or Portuguese