Pause!

Jarle har tatt en
pause fra trylling.

Dette for å få tid
til å skrive bøker,
lage filmer og
fullføre andre
prosjekter.

Han har for tiden
ikke mulighet til
å ta på seg trylle-
oppdrag.Tryllekunstneren Jarle LeirpollJarle Leirpoll - Tryllekunstner og Illusjonist

Jarle har over 25 års erfaring som magiker og tryllekunstner, og har tryllet i 15 land rundt omkring i verden med sin kombinasjon av humor og fingerferdighet.

Close-Up og Stand-Up tryllekunstner

Når du engasjerer Jarle, så får du ikke et stort sceneshow med glitrende bokser. Du får bare Jarle og hans fingerferdighet og humor - og utstyret er ikke spesialbygd for trylleshow, men dagligdagse ting som musefeller, doruller, egg, gummihansker og tomme yoghurtbegre!

Tilpasset kundenes behov

Jarles Stand-Up show har null opp- og nedriggstid! Han kommer med alt han trenger i en pose, og tar det med seg når han går av scenen. Hans Close-Up show kan tilpasses enhver fest. Og er det et internasjonalt publikum, så tar Jarle gjerne hele showet på engelsk.

Tryllekunstnernes tryllekunstner

I tillegg til utallige trylleshow for "vanlige mennesker" har Jarle også hatt massevis av show for tryllekunstnere. Fordi han finner opp sine egne triks og metoder er han ettertraktet som foredragsholder i trylleklubber og på magikongresser verden over. Han har også skrevet en lærebok og gitt ut en video med forklaring på sine egne triks. For tiden jobber han med bok nummer to.

Hollywood og resten av verden

Jarle er den eneste norske magiker som har opptrådt to ganger i den fasjonable restauranten "Magic Castle" i Hollywood - en restaurant som bruker kun tryllekunstnere som underholdning i sine tre showrom. Han har også opptrådt på dusinvis av tryllekongresser i Europa og USA, inkludert to ganger på verdens største årlige magitreff i Blackpool, England.Back to home page: http://www.leirpoll.com
Contact information

©2009 Jarle Leirpoll